Dalnet Fiberförening
"Tillsammans har vi skapat möjlighet till kommunikationstjänster i världsklass."

Aktuellt

Här finns aktuell och relevant information:

- Vi har just nu några aktiveringar på vår gruppanslutning som ska aktiveras till den 31/8 2019.

Vi har i samband med detta fått ett erbjudande av Telia. De bjuder på den hårdvara(2497sek) som alla är ålagd att köpa när man går in i gruppanslutningen i efterhand. Detta förutsatt att det är minst tio medlemmar som går med vid detta tillfälle.

Finns intresse av att aktivera gruppanslutning? kontakta oss via webbformuläret. Vi behöver ha ifyllda avtal senast 1/8 2019 för att Telia ska hinna handlägga aktivering. Detta innebär att vi runt 1/8 vet om hårdvaran blir gratis eller inte.


- Den konflikt som varit mellan Telia och en av deras avtalsparter kring TV-utbudet är löst. Det blir inget bortfall av kanaler.  Läs mer på telia.se/tvinfo.

 

- Det har gått ut en faktura på mejl till de som föreningen har mejladress till. Detta är en faktura på 200sek och är årets medlemsavgift till föreningen. De som föreningen inte har mejladress till får denna faktura i pappersform. Glädjande är att nätavgiften som tidigare varit 600sek för detta året blir 0(noll)sek.


- Årsmötet i Grinstads församlingshem avlöpte väl och det var tjugo medlemmar närvarande.


- Har du grävarbete framför dig? Tänk på att använda https://www.ledningskollen.se/ så vi slipper kostsamma avbrott på vårt nät.


- Föreningen har fått vår slututbetalningen på vårt berättigade fiberstöd!! Detta innebär att det lån vi haft under byggnationen är återbetalat.


 - Driftinformation från vår kommunikationsoperatör Zitius. Klicka här


- Faktureringsintervall på vår gruppanslutning sker kvartalsvis.


- Medlemsavgift och nätavgift faktureras årsvis.