Dalnet Fiberförening
"Tillsammans har vi skapat möjlighet till kommunikationstjänster i världsklass."

ÅSKA!!

På förekommen anledning! Var noga med att själv se till/ta ansvar och dra ur elektronisk utrustning i era fastigheter. Det är inte Dalnets ansvar om eventuell mediaomvandlare/elektronik går sönder.
Om detta ändå sker ska du som medlem felanmäla till din tjänsteleverantör som i sin tur kommer felanmäla till kommunikationsoperatör. Kommunikationsoperatören kommer skicka ut tekniker för att byta utrustning. Detta kommer att ta tid, MEN det är inte styrelsens ansvar att byta trasig elektronik hemma hos medlemmar.

Mvh Styrelsen.
PS.
Tips: Har du gammal telekabel in i huset som en åskledare? Se till att få bort denna kabel ur fastigheten då även detta är orsak till att att teknisk utrustning går sönder.
DS.


Dalnets ungefärliga upptagningsområde:

Ungefärlig_Översikts_Karta.Ungefärlig_Översikts_Karta.Vill du kolla upp om en fastighet har uppkoppling i detta område? Gör det hos vår kommunikationsoperatör genom att söka på den exakta postadressen på denna sida. www.zmarket.se

Tänk på!!! Har du problem med din tjänst skall du felanmäla detta till din tjänsteleverantör.
Läs mer på vår FAQ, Frågor och svar.

Har ni hamnat fel? Här är några fiberaktörer i vårt närområde:

Vi får ibland frågor från intressenter som vill ha fiber inne i tätorten Mellerud.
Dalnets fiberförening har inte för avsikt att bygga fiberinfrastruktur inne på tätorten så vi hänvisar er hit  www.fibertillalla.se/

Bor du i Örs upptagningsområde och vill ha fiber?
Klicka här www.orsfibernat.se/

Bor du i Skålleruds upptagningsområde och vill ha fiber?
Klicka här www.skallerudsfiberforening.se/